Saturday, 26 May 2012

Testimoni

Typhonium Flagelliforme atau “Keladi Tikus” merupakan tumbuhan yang banyak ditemui di Indonesia. Keladi Tikus telah terbukti secara klinikal mampu untuk membunuh pelbagai jenis sel kanser dalam masa relatif yang singkat.

Di atas ini disediakan video oleh Md. Ashari Mamat merangkap peneraju utama dalam pembikinan ubat kanser .

Para pesakit kanser dapat memiliki harapan hidup yang lebih lama dengan ditemukannya tanaman “keladi tikus” (Typhonium Flagelliforme / Rodent Tuber) sebagai tanaman ubat yang dapat menghentikan dan mengubati berbagai penyakit kanser dan pelbagai penyakit berat lain. Tanaman sejenis talas dengan tinggi maksimum 25 hingga 30 sentimeter ini hanya tumbuh di semak yang tidak terkena sinar matahari langsung.


                            Di bawah disediakan bagi yang ingin melihat testimoni pengguna produk TF .


Adik Nur Sabiha Hj. Yusuff
Mengidap tumor sejak berusia 8 tahun, beliau telah menjalani 4 kali pembedahan pada bahagian belakang kepala, mula menggunakan keladi tikus selepas pembedahannya yang terakhir. Pada peringkat awal penggunaan, keadaannya lemah tidak dapat berdiri lurus, kurus, keguguran rambut serta tiada selera makan.

Selepas beberapa bulan penggunaan herba keladi tikus, beliau perlahan-lahan dapat berjalan di dalam rumah, tubuh sidikit berisi dan kembali berselera untuk menjamah sedikit makanan. Ketika dipanggil oleh Hospital Universiti Sains Malaysia (USM) Kota Bharu untuk pemeriksaan rutin, doktor menyatakan tumor sudah semakin mengecil. mendapat rawatan susulan seterusnya di Hospital Sains Malaysia, Pulau Pinang, keputusan menyatakan bahawa kanser beliau sudah semakin hilang.
Tuan Shahriman Hady Ismail - Pesakit barah perut dan buah pinggang

Untuk pertanyaan boleh hubungi :

Hubungi : Mohd Najmuddin b Abu Bakar
No Tel : 014-5331019
*boleh dihubungi melalui Call,Message,Whatapp.

Untuk pesanan boleh klik link berikut :

2 comments:

  1. alhamdulillah. produk dah sampai ke rumah saya . nanti saya akan update kesan2..

    ReplyDelete